Elérhetőségünk és egy pár szó Rólunk...

Jelenlegi oldal: Üdvözlés » Elérhetőségünk és egy pár szó Rólunk...

A Tulipán Bútorház Gödöllőn a Röges utca és a Szilhát utca sarkán található, konkrétan a körforgalomban! A munkaügyi központtól 50 méterre,az M3-as autópályától 3percre. Saját 400nm-es parkolóval állunk érdeklődőink rendelkezésére.
Üzletünk Barkács és Bútor Bolt! 
14 éve sikeresen dolgozunk!
Boltunk 300nm.  Az weblapon látható bútor termékek egy töredéke van csak bemutatva, amelyből viszont azonnal lehet vásárolni. Sok bútort mi készítünk. Barkács, és Építőipari termékek nincsenek feltöltve, de betonkeverő, zsákos anyagok, talicska, fúrószál, hungarocell, festő eszközök.. a-zig a  szegecsig, minden van!
Hetente változik készletünk!
Ami nincs, azt hozunk!

email címünk:tulipanbutor@gmail.com
tel:06-28-422-102
       06-20-999-9575

Tekerj lejjebb,és a térkép mutatja hol vagyunk.

Megközelíthetőség:


Nagyobb térképre váltás

Bármilyen informácioval kapcsolatban nyugodtan forduljon hozzánk e-mail-ben vagy telefonon.


Kis csapatunk változatlanul meleg szívvel,nagy örömmel,széles mosollyal,határtalan kedvességgel és nagy szakmai tudással vár Téged,Szomszédodat,Családodat,Munkatársadat barátságos üzletünkben.

Ha még nem jártál nálunk,akkor jobb ha tudod,..Üzletünk inkább hasonlít egy bútor és barkács diszkonthoz /AZ ÁRAINK IS  !/,mint egy bemutatóteremhez,mert igyekszünk minél több árút felhalmozni,hogy azonnal tudj bútort vásárolni ha szükséged van rá. Hatalmas készlettel dolgozunk./ami kívülről nem látszik,mert régi az épület,de nagy!/.A mi célunk nem az hogy "bármit-bármiáron"rád beszéljünk,HANEM HOGY,amit megveszel azzal ne legyen probléma,és valójában arra vedd meg,amire használni is fogod! Mert mi hosszútávra tervezünk! És szerintem Te is!

 

email:tulipanbutor@gmail.com
tel/fax:06-28-422-102 
Mobil:+36-20-9999-575

A Tulipán Bútorházat és a honlapot a Bútor Guru Kft üzemelteti.


 

Cím:

2100. Gödöllő Szőlő utca 7. Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 9.00-17.00 Szombat: 9.00-13.00